Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΝΕΦΕΛΗΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ-ΦΩΤΟ !!! ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ

Φίλοι μου εύχομαι σε όλους ανεξαιρέτως έναν καλό και υγειή μήνα.
Τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη Νεφέλης που βλέπεται φωτογραφήθηκαν την Καθαρή Δευτέρα στην Πύλο. Το σχήμα τους μαρτυρά το τί είναι . Η τελευταία φώτο είναι τραβηγμένη το επόμνο πρωί. Πρόκειται για το βουνό που υπήρχε ναός της θεάς Άρτεμης. Τώρα βέβαια δεν υπάρχει γιατί δεν άφησε το Χριστιανικό ιερατείο να υπάρχει μιας και εκεί χτίσθηκε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. 
Σε αυτό το σημείο θα παραθέσω άρθρο για τις εντός εισαγωγικών οπτικές παραισθήσεις -εμφανίσεις θεών και ηρώων τα αρχαία χρόνια. Δεν επρόκειτο για παραισθήσεις. Η λέξη βέβαια παραίσθηση είναι παρεξηγημένη λέξη. Η εν λόγω λέξη είναι σύνθετη. ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ-ΠΑΡΑ-ΑΙΣΘΗΣΗ=ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ. Όπως επίσης η λέξη παραλία. ΠΑΡΑΛΙΑ=ΠΑΡΑ-ΑΛΙΕΙΑ=ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ. Επίσης έχουμε και τη λέξη Μύθος. Η λέξη μύθος δεν σημαίνει παραμύθι. Άλλο το παραμύθι και άλλο ο μύθος. ΜΥΘΟΛΟΓΩ= ΜΥΘΟΣ-ΛΟΓΟΣ=ΔΙΑ-ΔΙΔΩ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.  - ΠΑΡΑΜΥΘΙ=ΠΑΡΑ-ΜΥΘΟΣ=ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ=ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ.

ΒΙΒΛΙΟ : Η ΓΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ .
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ : ΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ .
Στο βιβλίο του Γάλλου ιστορικού Αμεντέ Τιερύ δια-βάζουμε ότι το 279 π.Χ. ο Βρέννος οδήγησε στρατιά Γαλατών και Κιμριών, στους Δελφούς για την αρπαγή των θησαυρών και την κατασροφή του Μαντείου.
Όταν έφθασε στο ύψος του Ναού της Προναίας Αθηνάς , παρουσιάστηκαν στον αέρα μπροστά στους Γαλάτες , οι μορφές των ηρώων Υπέροχου, Πύρου, Λαοδόκου και του Φύλακου που πετούσαν στον αέρα, αλλά και του Απόλλωνα που εμφανίσθηκε ως <<Υπερμεγέθης νέος εκπάγλου ωραιότητας , ακολουθούμενος από δύο ένοπλες Παρθένες>> και παρακολουθούσαν από τον αέρα την εξόντωση των βαρβάρων (σήμερα θα τα ονομάζαμε ολογραφικά είδωλα λέιζερ ή θαύματα).
Μετά τον θάνατο του Βρέννου, ο Ακιχώριος που ανέλαβε αρχηγός, επιτέθηκε κατά των Δελφών.  Και σε αυτόν εμφανίσθηκαν δύο λευκές κόρες στον αέρα. Ήταν οι δύο Μοίρες , αγάλματα των οποίων βρίσκονται στο μεγάλο ναό του Απόλλωνα. 
Ο Έλληνας ήρωας Εχετλαίος, με συσκευή λέιζερ τύφλωνε τους Πέρσες στον Μαραθώνα.
Στη Σαλαμίνα τα Ελληνικά πλοία τα κάλυψε ομίχλη που έστειλε η θεά Αθηνά και τα προστάτευε από τις φλόγες που έπεφταν από τον ουρανό και καατέκαιγαν τα πλοία των Περσών.
Όλες αυτές οι περίεργες αφηγήσεις πριν μερικά χρόνια φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ήταν <<Μυθολογία>> για τον δυτικό κόσμο, που δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να είναι αληθινά και πολύ περισσότερο , ούτε καν υποπτευόταν ότι υπήρχαν ανάλογες δυνατότητες των Σοβιετικών στην έρευνα του ψυχοτρονικού πολέμου.
Οι επιστήμονες της Δύσης ήταν απόλυτα ήσυχοι -αφού κατά την γνώμη τους αυτό που δεν μπορεί να συμβεί δεν πρέπει και να υπάρχει- και επομένως απόκλεισαν τελείως τις ψυχικές έρευνες , θεωρώντας αυτές σαν αντιεπιστημονικό παραμύθι. Όταν αποφάσισαν να ξεκινήσουν οι Δυτικοί τις ψυχικές έρευνες , οι Σοβιετικοί ήδη βρίσκονταν μπροστά μισό αιώνα, αφού μελετούσαν την ελεγχόμενη συμπεριφορά του ανθρώπου με την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας , διέθεταν οπλικά ψυχοτρονικά συστήματα που λειτουργούσαν με την δύναμη του νου και είχαν ψυχοτρονικά όπλα με πολύ θανάσιμες δυνατότητες.
Το σημερινό ψυχοτρονικό οπλοστάσιο των Ρώσσων, είναι εφάμιλο των όπλων επιστημονικής φαντασίας. Η κοινή λογική δεν μπορεί να συλλάβει , πώς λειτουργούν τα <<Υπερδιαστημικά Κανόνια>>, που μπορούν να μεταδώσουν πυρηνικές εκρήξεις με την ταχύτητα της σκέψης.
Η σύχρονη επιστημονική έρευνα  της Κβαντομηχανικής και παραψυχολογίας , ξεπέρασε τα όρια της φαντασίας και μοιάζει με παράνοια. Τόσο οι Ρώσσοι όσο και οι Αμερικάνοι , διαθέτουν τέτοια τεχνολογία που μπορούν να ΔΙΑ-βάζουν το περιεχόμενο οποιουδήποτε ηλεκτρονικού υπολογιστή και πειραματίζονται ήδη στην ανάγνωση των πληροφοριών του ανθρώπινου εγκεφάλου μεμονομένων ατόμων ή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.
Μπορούν να παρακάμψουν την οπτική μνήμη του εγκεφάλου  που είναι τα μάτια και τα οπτικά νεύρα, και να τοποθετήσουν στη μνήμη του ανθρώπου εικόνες με συχνότητες των 25 Ηz  ώστε να βλέπει ο άνθρωπος αυτά που θέλουν αυτοί. Επίσης μπορούν να εμφυτέψουν τρισδιάστατο ήχο με συχνότητες των 12 Ηz, στον ακουστικό φλοιό του εγκεφάλου , παρακάμπτοντάς τα αυτά, και να του προκαλέσουν σύγχυση στην ομιλία και τράυλισμα, επηρεάζοντας το λεκτικό κέντρο του εγκεφάλου με συχνότητα των 15 Ηz.
Επίσης μπορούν να εμφυτέψουν φανταστική πραγματικότητα στον εγκέφαλο με συχνότητες των 9 Ηz, και υποσεινήδητες σκέψεις στα 20 Hz, ώστε ο άνθρωπος- στόχος να έχει παραισθήσεις και να βλέπει φαντάσματα.
Η ψυχοτρονική τεχνολογία με τις συσκευές εγκεφαλικής απεικόνισης , επιτρέπει στους ερευνητές να πουν με ακρίβεια τί πραγματικά μπορεί να σκέπτεται ένα άτομο πριν ακόμα μιλήσει  όταν αυτό βρίσκεται συνδεδεμένο με την ανάλογη συσκευή. Επίσης είναι δυνατόν να εξετάσουν τα στοιχεία εγκεφαλικής απεικόνισης και να καθορίσουν εάν άτομο σκέφτεται ένα πρόσωπο ή μια τοποθεσία.
Επομένως στην Αρχαία Ελληνική <<Μυθολογία>> , όταν ΔΙΑ-βάζουμε τους λεγόμενους <<Μύθους>>, δεν πρόκειται για παραμύθια , αλλά για επιστημονικά επιτεύγματα  που μόλις σήμερα μπορούν να κατανοήσουν οι άνθρωποι.

Ας προβληματισθούμε λοιπόν φίλοι και ας αναρωτηθούμε γιατί το παγκόσμιο σύστημα της σιών δε  θέλει να μάθει ο Ελλάνιος την πραγματική του ιστορία και εδώ μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί όλα αυτά, μας λεν από μικρή ηλικία ότι πρόκειται για παραμύθια και ασυναρτησίες.
Δεν θέλουν σε καμμιά των περιπτώσεων να μάθει ο Έλλην την πραγματική του ιστορία  . Θέλουν τον Έλληνα κοιμησμένο και αποβλακωμένο να κάθεται όλη την ώρα πάνω από ένα κινητό καίγομτας τα εγκεφαλικά του κύτταρα , αποσυντονίζοντας και αλλοιώνοντας τον γεννετικό του κώδικα μπερδεύοντας τις έλικες με την ακτινοβολία. Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν σημβαίνει αυτή η ακτινοβόληση, σειρά μετά έχει ο καρκίνος και πάει λέγοντας. Μην αφήνετε τα παιδιά σας να έχουν κινητό γιατί πολύ απλά συμβάλετε στην καταστροφή τους. Γνωρίζω ότι όλα αυτά δεν ακούγονται ωραία και ούτε χα'ιδεύουν ότα και οφθαλμούς. Είναι όμως η ωμή πραγματικότητα που όποιος δεν αποδέχεται, πολύ απλά κρύβεται πίσω από τον δάκτυλό του. Τα παιδιά μέχρι 20 ετών αποροφούν το 100% αυτής της ακτινοβολίας. Από κει και πάνω όσο μεγαλώνουν αρχίζει αυτό το ποσοστό σταδιακά να πέφτει.
Καλά να περνάτε !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!! 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου