Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟ 2004 ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ! -ΦΩΤΟ !!!

Φίλοι μου αυτή η φώτο είναι το κάτι άλλο. Όταν μου την έστειλαν, είχα μείνει άφωνος με το μεγαλείο της. Ευχαριστώ από καρδίας τον φίλο που μου την έστειλε. Έχει θάρρος, και δεν το λέω τυχαία. Δεν θα μπορέσω να δώσω όλες τις πληροφορίες, οι οποίες πραγματικά είναι σημαντικότατες για τον απλούστατο λόγο ότι θα εκτεθούν διάφορα θέματα. Σέβομαι απόλυτα όσους μου στέλνουν φωτογραφικό υλικό γι' αυτόν το λόγο πάντα ρωτώ τί μπορώ να πώ από τις πληροφορίες που μου δίνουν. Αυτό το είδαν αρκετά άτομα. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν και δύο μικρά-υποθυγατρικά σκάφη. Τα υποθυγστρικά από ότι με ενημέρωσαν ήταν περισσότερα.
Θα δώσω τις πληροφορίες που μου επιτρέπεται.
Φίλοι μου από ότι καταλαβαίνετε, η φώτο είναι τραβηγμένη πάνω από το Ολυμπιακό στάδιο στο Μαρούσι. Είναι τραβηγμένη δύο μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, κατά την κατασκευή του στέγαστρου Καλατράβα. Αυτές είναι οι πληροφορίες που μου επιτρέπεται να δώσω. Είναι απίστευτο. Τα Ουράνια Αδέρφια μας οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έδωσαν το παρόν πάνω από το στάδιο. Πραγματικά αυτήν τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο, η συγκίνηση είναι μεγάλη και τα συναισθήματα ανάμεικτα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν πάρει το όνομά τους από την ονομασία ΟΛΥΜΠΙΟΙ. Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ είναι υπαρκτοί και δεν χωρά καμμιά αμφιβολία σε αυτό. Όποιος δεν  δέχεται την ύπαρξή τους, είναι δικό του πρόβλημα και δεν σημαίνει ότι όποιος δεν τους δέχεται, δεν υπάρχουν. Υπάρχουν προς μεγάλη τους απογοήτευση και είμαστε κάποιοι εδώ για να το διαλαλούμε χωρίς φόβο. Όσοι το δέχονται, γνωρίζουν ότι στο άκουσμα της λέξης ΟΛΥΜΠΙΟΙ, το αίμα τους αρχίζει να βράζει με την καλή πάντα έννοια. Όταν ακούν τη λέξη ΟΛΥΜΠΙΟΙ, αισθάνονται τόσο οικεία όσο δεν μπορεί να φαντασθεί κανείς ο οποίος δεν αισθάνεται τίποτα. Βλέπετε η συγγένεια που έχουν οι γονιδιακά Ελλάνιοι με τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, βρίσκεται μέσα στον Γεννετικό τους κώδικα-D.N.A.
Δυστηχώς όμως, ακόμα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες τους έχουν αλλοιώσει στον μέγιστο βαθμό. Από όταν μπήκε το ρεκόρ, άρχισαν και οι διάφορες χρήσεις ντόπας για να το σπαν συνεχώς. 
Οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι αθλητές, όταν κέρδιζαν σε κάποιο αγώνισμα, το τρόπαιο που έπερναν ήταν ένα στεφάνι από κλαδιά ελιάς και μάλιστα ήντουσαν πάρα πολλοί περήφανοι γι' αυτό.
Τώρα τι; Ας μην πω άλλα γιατί θα είναι πολύ καυστικά. 
Ξαναδείτε φίλοι μου αυτή την υπέροχη φώτο και κοινοποιήστε να τη δουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Αυτά δεν πρέπει να μένουν κρυφά και επιπλέον δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να τα δείχνουμε. Όσο αυτά βγαίνουν στη φόρα, τόσο περισσότερος κόσμος αφυπνίζεται και τόσο οι αποστάτες και τα γήινα τσιράκια τους, υβρίδια και μη, αρχίζουν να τρέμουν από το φόβο της επερχόμενης επέμβασης. Η επέμβαση να είστε σίγουροι ότι θα λάβει χώρα. ΟΛΥΜΠΙΑ Σκάφη επιτήρησης δεν σταματάν ποτέ να πετάν στους αιθέρες μας και αυτό δεν σας το λέω τυχαία.
ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ , ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ! 
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου