Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !-ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

Φίλοι μου εύχομαι σε όλους να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι με μέγιστη υγεία. Kαταρχήν δείτε το ουράνιο σκάφος ανώτερης ΔΙΑ-στάσεως που φωτογραφήθηκε στην Πύλο πριν λίγες μέρες , και δεύτερον τα μάτια ψηλά στους ουρανούς γιατί τώρα που έχει ανεβάσει θερμοκρασία ο καιρός, οι πυκνώσεις των Ολύμπιων σκαφών ΔΙΟΣ έχουν αυξηθεί. 
Κοιτάξτε ψηλά και να είσαστε σίγουροι ότι θα πάρετε την οπτική επαφή που κάποιοι ψάχνετε. 
Η πιο συνηθισμένη θέαση είναι η κίνηση οχημάτων με τη μορφή κινούμενου άστρου. Δεν πρόκειται βέβαια για αστέρια. Πρόκειται για σκάφη τα οποία οι δικοί μας τριτοδιαστατικοί οφθαλμοί τα μεταφράζουν σαν αστέρια.
Άλλες φορές βλέπουμε το σκάφος για αρκετή ώρα μέχρι να χαθεί από τον ορίζοντά μας και άλλες φορές πυκνώνει για καποια δευτερόλεπτα και μετά από λίγο ξαναγίνεται αόρατο. Κάποιες φορές μπορεί να κινούνται δύο μαζί ή και περισσότερα. Μπορεί εκέι που βλέπουμε το σκάφος να κινείται, να πυκνώνει πάνω από αυτό για πολύ λίγο και κάποιο άλλο. Κάποιες άλλες φορές βλέπουμε μια φλασιά στην περιφερειακή μας όραση αρχικά και μετά από κάποιο διάστημα βλέπουμε τη φλασιά εκεί όπου εστιάζουμε. Κατά την πτήση αεροπλάνου μπορεί να δούμε να πετά δίπλα από αυτό Ολύμπιο σκάφος, ακόμα να περνά και μπροστά από αυτό . Άλλες φορές μπορεί να βλέπουμε το σκάφος να κινείται και να σταματά από πάνω μας ακτινοβολώντας μας και σκανάρωντάς μας για κάποια λεπτά μέχρι να φύγει. Κατά την ακτινοβόληση αυτή , λαμβάνει χώρα η αναβάθμιση του γεννετικού μας κώδικα η οποία γίνεται σταδιακά.
Αλλες φορές πάλι μπορεί να δούμε ένα σκάφος σε μορφή φωτεινής μπάλας, και εκεί που το βλέπουμε να αλλάξει μορφή και να κινείται σαν αεροπλάνο με ήχο κινητήρων και λαμπάκια να αναβοσβήνουν ή να δούμε να πυκνώνει μπροστά μας ένα σύννεφο το οποίο κινείται γρήγορα και μετά από λίγο να διαλύεται.
Μπορεί ακόμα να δούμε ένα σκάφος να κινείται με τόση μεγάλη ταχύτητα και να κλυδωνίζεται, όπως για παράδειγμα βλέπουμε ένα ταχύπλοο να χτυπιέται στο κύμα.
Σας δίνω κάποια στοιχεία για να ξέρετε τι θα δείτε όταν πάρετε αυτή  την επαφή, και να είστε σίγουροι ότι εκείνη την ώρα γνωρίζουν ότι αναζητείτε να τους δείτε με αποτέλεσμα να ρίχνουν τις συχνότητες των σκαφών τους για να γίνονται από εμάς ορατά.
Πιστεύω ότι όσοι αναζητείτε να πάρετε οπτική επαφή, αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν χρήσιμες για να ξέρετε τί βλέπετε.
Όλα αυτά που σας γράφω τα έχω δει και γι΄αυτόν το λόγο σας τα μεταφέρω με απόλυτη σιγουριά !!!
Καλά να περνάτε !!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου