Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ! - ΦΩΤΟ !!!




/Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 8/2/2017 !!!
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον φίλο που έστειλε αυτές τις εξαιρετικές φώτο.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με τηλεσκόπιο στην Βραζιλία.
Δείτε τί συμβαίνει στον ήλιο, τί σκάφη βγαίνουν μέσα από τον ήλιο.
Για άλλη μια φορά ο αγαπητός Γεράσιμος Καλογεράκης- Αρισταίας εκ Λύρας , βγαίνει αληθινός σε αυτά που έχει γράψει.
Ο λόγος είναι ο εξής :
Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους, του έχουν πει ότι μέσα στον Ήλιο υπάρχει κοσμοδρόμιο. Εκεί μέσα βρίσκονταν τα σκάφη της 7ης Αποστολής του ΔΙΟΣ τα οποία θα ενωθούν με τα σκάφη της 8ης Αποστολής για την επέμβαση στη Γαία και την εκδίωξη των αποστατών από αυτήν και όλο το Απολλώνειο Ηλιακό Σύστημα το οποίο δεν τους ανήκει σε καμιά περίπτωση. Η ώρα της επέμβασης είναι πολύ κοντά. Πρέπει να αντέξουμε όλοι μας σε όλον αυτό τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει ενάντια στην Ελλάνια και όλο τον κόσμο φυσικά. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. 
Δεν  μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει τα σκάφη των Ολύμπιων Δυνάμεων ΔΙΟΣ τα οποία έχουν κατακλείσει όλο το ηλιακό μας σύστημα. Νομίζετε ότι δεν τα βλέπουν; Εδώ τα φωτογραφίζουν ερασιτέχνες. Φαντασθείτε τί βλέπουν οι διαστημικές υπηρεσίες οι οποίες φέρουν τηλεσκόπια εκατομμυρίων. Σύντομα θα τα βλέπουμε όλοι μας. Όταν φύγει το πέπλο των αποστατών πάνω από τη ΓΑΙΑ, τότε να δείτε τί θα βλέπουμε. Αυτό σας το λέω γιατί το έχω δει. Δεν μπορείτε να φαντασθείτε όταν ανοίγει ο ουρανός τί κίνηση υπάρχει από πάνω μας. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν κάτι το μοναδικό και ας διήρκησε λίγο αυτή η εμπειρία. 
Η κοσμική σύνδεση της ΓΑΙΑΣ θα γίνει και να ευχόσαστε να γίνει αντί κάποιοι να χλευάζετε, γιατί εάν αποτύχει το σχέδιο, η ΓΑΙΑ θα οπισθοδρομήσει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούμε να φαντασθούμε. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ !!!

Στις τελευταίες φώτο έχω τοποθετήσει σκάφος Νεφέλης !

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου