Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΛΑΣ. ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ! ΠΛΗΘΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΝΕΦΕΛΗΣ !-ΦΩΤΟ !!!


Φίλοι μου δείτε τί έγινε πριν 2-3 μέρες στην Πύλο. Κάποιος θα πει ότι είναι απλά συννεφάκια και ότι δεν στέκουν αυτά που λέω. Πρόκειται για σκάφη Νεφέλης. Ότι σας λέω δεν είναι τυχαίο. Είχα την εμπειρία να εμφανισθεί μπροστά μου, κυριολεκτικά από το πουθενά τέτοιο σκάφος πολύ χαμηλά και ερχόμενο με μεγάλη ταχύτητα στο σημείο που βρισκόμουν. Με το που πλησίασε αρκετά έκανε ορθή  γωνία στροφή και αμέσως  απο'υλοποιήθηκε. Δεν υπήρχε μακριά και απλά πλησίασε. Δημιουργήθηκε περίπου στα 50-100 μέτρα από μένα σε ένα ύψος όχι μεγαλύτερο των 30-40 μέτρων.
Γι' αυτόν το λόγο είμαι σίγουρος γι' αυτά που γράφω. Όταν αναφερόμαστε στις ΟΛΥΜΠΙΕΣ δυνάμεις ΔΙΟΣ  δεν δύναται να προσπαθούμε με την ανθρώπινη λογική να κατανοήσουμε αυτά που κάνουν. Βέβαια αυτά που φαίνονται παράξενα σε εμάς, για τους ουράνιους είναι η καθημερινότητά τους όπως έχουν πει και στον αγαπητό Καλογεράκη-Αρισταία εκ Λύρας. Από ότι έχω καταλάβει μέσα από κουβέντες υπάρχουν στη Γαία πολλές ενσαρκώσεις από την Λύρα. Κάποιοι είμαι σίγουρος ότι θα γελάτε. Ο τελευταίος όπως έχουμε πει γελά καλύτερα και περισσότερο.
Θέλω σήμερα να μιλήσω για ένα σοβαρότατο θέμα όσον αφορά την Αποστασία του Κρόνου που αυτοχρίσθηκε θεός, τρομάρα του.
Έχουμε μιλήσει για την 7η και 8η αποστολή που ετοιμάζεται να κάνει ειρηνική επέμβαση στον πλανήτη. Βέβαια το εάν θα είναι ειρηνική εξαρτάται και από την συμπεριφορά των αποστατών.

Ο Κρόνος λοιπόν του οποίου δεν θα βρείτε ούτε ένα αρχαίο ιερό αφιερωμένο στην Ελλάνια, ηγήθηκε στην 4η αποστολή του ΔΙΟΣ για την αναβάθμιση του ανθρώπινου γένους. Τί συνέβει λοιπόν τότε;
Οι πληροφορίες έρχονται από τους ίδιους τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ στον Γεράσιμο Καλογεράκη !
ΒΙΒΛΙΟ : Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ !!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ : ΟΙ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΡΟΝΟΥ .
Το κεφάλαιο αυτό θα φανεί πολύ παράξενο και εξωπραγματικό  . Κι εγώ ούτε που υποψιαζόμουν ότι υπάρχει αφού δεν είχα κάτι υπόψη που θα μπορούσε να κεντρίσει την περιέργειά μου. Είναι όλο δοτό από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ όσο και αν ηχεί παράξενα. Πραγματικά γύρω από την έρευνά  μου διαπίστωσα ότι γύρω μας συμβαίνουν γεγονότα πολύ σοβαρά που ούτε καν τα φανταζόμαστε.
Δεν έγινε ερώτηση για το θέμα αυτό, δόθηκε όμως πάνω σε άλλη ερώτηση με την ένδειξη <<ΠΡΟΣΟΧΗ . ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ HAARP ΤΗΣ ΝΑΣΑ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΜΑΣ>>.
Αναζητήσαμε στοιχεία στον Αμερικανικό Τύπο όσο και σε κάποιες υπηρεσίες του κρατικού μηχανσμού των ΗΠΑ , οι οποίες στάθηκαν απρόθυμες να βοηθήσουν , γιατι το σχέδιο αυτό στις βαθύτερες πτυχές του , φέρει την ένδειξη <<Άκρως Απόρρητο>>. Καταφύγαμε στο ίντερνετ όμως οι πληροφορίες δεν κάλυπταν το φάσμα των ερωτήσεων . (ask haarp @ itd. nrl navy mil , HAARP Home Page>http!//W3 nrl navy mil/hddp.html).
Μετά από τις δυσκολίες αυτές υποβλήθηκαν ερωτήσεις στους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ , που φώτισαν πάρα πολύ την υπόθεση του Κρόνου αλλά και του HAARP.
Ο θεός Κρόνος ήταν αρχηγός της 4ης αποστολής των στρατευμάτων του Σμήνους Γαλαξιών της Ανδρομέδας που εστάλει στη Γαία για την υποβοήθηση της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους. Ξέφυγε από την ανώτερη συνειδητότητα , παρήκουσε τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε" και φερόταν σαν θεός. Προκάλεσε εκφυλισμό του ανθρωπίνου είδους που το αναπαρήγαγε με κλωνοποιήσεις και ασχολήθηκε με τερατογεννέσεις.
<<Τα πειράματα του Κρόνου πάνω στα ανθρωποειδή είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία τεράτων. Άνθρωπος -Άλογο έδινε κένταυρο, γυναίκα-πουλί έδινε άρπυ'ια, γυναίκα-ψάρι έδινε γοργόνα, άνδρας-ψάρι = ΟΑΝΗΣ , άνθρωπος, φίδι, λιοντάρι και άλλα, έδιναν άλλες μορφές. Έτσι για τον πλανήτη Γαία , το έργο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας απέτυχε τελείως>>.
<<Όσοι από τους συνεργάτες του Κρόνου είχαν αντίρρηση , συνελήφθησαν και φυλακίσθηκαν.
Όταν επικράτησε ο ΖΕΥΣ , βλέπουμε να γονιμοποιεί θνητές με ουράνιο σπέρμα , ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΙΟΥΔΑ'ΙΣΜΟΣ, ότι υπήρχε ερωτική επαφή , προκειμένου να αποκαταστήσει την γήινη βιολογία της αναπαραγωγής. Το ίδιο με τον ΔΙΑ έκανε και ο ΗΡΑΚΛΗΣ , γονομοποίησε τεχνητά θνητές , με το ουράνιο σπέρμα του Σειρίου . Γονιμοποίησε 58 θνητές , που έδωσαν τους 64 γιούς του ΗΡΑΚΛΗ.
Ο Κρόνος περίμενε ότι θα υπάρξει αντίδραση από την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία  και για τον λόγο αυτόν θέλησε να προστατεύσει την αυτοκρατορία του από αέρος , όπου θα δεχόταν και την πιθανή επίθεση . Για το λόγο αυτό κατασκεύασε δύο κελύφη που περιέβαλαν τον πλανήτη της Γαίας . Το ένα είχε σκοπό την προστασία από αντι'υλικά όπλα και όντα και το άλλο από υλικά>>.
Ολόκληρο το πεδίο δραστηριότητας του Κρόνου ήταν στην εύκρατη ζώνη του πλανήτη και εκατέρωθεν αυτής. Άρχιζε από το Μεξικό-Ατλαντίδα-Αιγηίδα-Βορ. Αφρική-Δυτ. Αφρική-Τουρκία-ΙράνΚαύκασος-Βορ. Ινδία-Μογγολία-Κίνα και τελείωνε στην Ιαπωνία.
Το εξωτερικό προς το διάστημα κέλυφος ήταν από το ευγενές αέριο Αργό, το οποίο είχε την δυνατότητα να αδρανοποιεί τελείως αντι'υλικά όπλα και όντα, εμπλουτισμένο και σε μικρές ποσότητες από άλλα αέρια στο άνω μέρος της Ιονόσφαιρας. Το Αργό υπάρχει στην ατμόσφαιρα των πλανητών Ερμή, Αφροδίτητς Γης, Άρη και σε ποσοστό 1-3% ενώ στην περιοχή της Ουρανίας Αργούς  ,όπως την σχεδιάζουν οι αστρονόμοι , υπάρχουν τεράστιες ποσότητες Αργού και μάλιστα στην κορυφή του καταρτιού του πλοίου , ακριβώς στο σημείο που τα κατάρτι συνορεύει με το άπειρο, εκεί υπάρχουν αποθέματα αερίου σε ποσοστό που ξεπερνά το 70%.
Το εσωτερικό προς τη Γαία κέλυφος ήταν ηλεκτρομαγνητικό τεράστιας εντάσεως όπως το σημερινό HAARP  , το οποίο διέλυε κάθε υλικό αντικείμενο το οποίο θα προσπαθούσε να το διαπεράσει, προκειμένου να φθάσει στη Γαία.
Το ηλεκτρομαγνητικό κέλυφος , δέσμευε τεράστιες ποσότητες κοσμικών δυνάμεων , αλλά και δυνάμεων από το εσωτερικό της Γαιας που του έδινε την δυνατότητα να μεταβάλει τις κλιματολογικές συνθήκες και τις εποχές της Γαίας κατά βούληση, με ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, στα ζώα και φυτά. Δέσμευε την ψυχική ενέργεια των ζώων και την ενσάρκωνε σε όντα που είχε αποσβέσει τη μνήμη τους. Τους χρησιμοποιούσε σαν μηχανές. Επίσης συλλάμβανε κοσμικά όντα που έστελνε η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία για ανγνώριση.
Το Αέριο Αργό ανακαλύφθηκε από τον Λόρδο RAYLEIGH Σερ Ουίλιαμ Ραμσάι της Σκωτίας το 1984. Η ιδέα της έρευνας προέκυψε ότν ΔΙΑ-βασε την πανάρχαι Ελληνική παράδοση.
Το αέριο Αργό έχει ατομικό αριθμό 18 και βάρος 39,948 με διεθνή συμβολισμό ARGO(AR). Το αέριο αυτό ήταν γνωστό στους αρχαίους Έλληνες και στην Ελληνική παράδοση γίνεται συνεχής αναφορά σε αυτό:
-ΑΕΡΙΟ ΑΡΓΟ.
-ΠΛΟΙΟ ΑΡΓΩ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ.
-ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΑΡΓΩ.
-ΑΡΓΟ--ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ.
-ΑΡΓΟ--ΝΑΥΤΙΚΑ, ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.
-ΑΡΓΟΣ,  ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
-ΑΡΓΟΣ ΜΥΡΙΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΗΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΙΩ.
-ΑΡΓΟΣ, ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ.

Όλη αυτή η συχνότητα επανάληψης της λέξης Αργό, δείχνει πόσο σημαντικό ήταν για τους κατοίκους της Γαίας αλλά και τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ  , μνήμες που έμειναν ανεξίτηλες μέχρι και σήμερα. Το Αργό για την εποχή που αναφερόμαστε ήταν πολύτιμο  όπως για την δική μας εποχή το ουράνιο και το πλουτώνιο.
Η Γαλακτική Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών , για την εξασφάλιση του πολίτιμου αυτού αερίου , δημιούργησε ουράνιες αποικίες στον δικό μας και άλλους Γαλαξίες , όπως μας είπαν οι ίδιοι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ , και απαγόρευαν την προμήειά του από τους Αποστάτες με τους οποίους βρισκόνταν σε εμπόλεμη κατάσταση.
Το Αργό ήταν η κυριότερη αιτία σύγκρουσης Ανδρομέδιων και Αποστατών οι οποίοι φοβόνταν όπλα και όντα αντι'υλικά και γι' αυτό πολλές φορές το διάστημα μετατράπηκε σε πεδίο συγκρούσεων ουρανίων. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας για το ηλεκτρομαγνητικό κέλυφος ο Κρόνος το δέσμευε από το γεωλογικό ρήγμα που βρίσκεται νότια της Κρήτης  και έχουμε διαφυγή ενέργειας που προέρχεται από την ώθηση των γελολγικών πλακών , όπυ η πλάκα της Αφρικής ωθεί την αντίστοιχη της Ευρασίας. Ακριβώς στο σημείο ώθησης έχουμε τεράστιες ποσότητες ενέργειας , την φύση και την ποσότητα της οποίας δεν έχουμε ακόμη ερευνήσει. Την ενέργεια αυτή δεν τη χρησιμοποιούμε και ελευθερώνεται προς την ατμόσφαιρα. Για την τεχνολογία του Κρόνου ήταν πολύ εύκολη υπόθεση η δέσμευσή της και η δημιουργία του ηλεκτρομαγνητικού κελύφους.
Έχουμε λοιπόν απομόνωση του πλανήτη από εξωγήινες επισκέψεις και επιθέσεις , ρύθμιση εποχών και κλιματολογικών συνθηκών κατά βούληση , ενεργοποίηση του ηφαιστειακού δυναμικού για άντληση ενέργειας και κάτω από αυτές τις προ'υποθέσεις ο Κρόνος, θεωρούσε τον εαυτό του απρόσβλητο. 
Και τα δύο κελύφη ο Κρόνος τα εξαρτούσε από το σύστημα πυραμίδων που είχαν κατασκευαστεί από το Μεξικό μέχρι την Ιαπωνία , ενώ το HAARP από ειδικούς πομπούς σε όλο τον πλανήτη.
Οι πυραμίδες εκτός των άλλων ιδιοτήτων που αναφέρω στο βιβλίο μου ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ , ήταν συσσωρευτές γήινης και κοσμκής ενέργειας που συγκρατούσαν και ενίσχυαν το ηλεκτρομαγνητικό κέλυφος της Γαίας που είχε δημιουργήσει ο Κρόνος.
Στο παρελθόν προκλήθηκε καταστροφή της πολικότητας του πλανήτη λόγω κοσμικών καταστροφών και διατάραξη της τροχιακής κ΄νησης της ΓΑΙΑΣ.
Με την άφιξη της 7ης αποστολής των Ανδρομεδίων στρατευμάτων με αρχηγό τον ΔΙΑ το 25.920 π.Χ, έγινε σύγκρουση με τα στρατεύματα της 4ης αποστολής του Αποστάτη Κρόνου.
Η τεχνολογία του ΔΙΑ ήταν ασυγκρίτως ανώτερη από αυτή του Κρόνου , γι' αυτό διαπέρασε διασπάζοντας και τα δύο προστατευτικά κελύφη και όλη η ποσότητα ενέργειας που συγκρατείτο από αυτά , δεσμεύτηκε από τους πόλους της Γαίας και έτσι σχηματίσθηκε το Σέλας.
Το Σέλας σχηματίσθηκε στους πόλους σε ύψος μερικών εκατοντάδων χιλιομέτρων , από τον φθορισμό των μορίων του ατμοσφαιρικού αέρα και την επίδραση των ηλεκτρονίων και μετατράπηκε σε φωτεινή πηγή ενισχυόμενη από το φως του ηλίου, και από την αποδέσμευση της ενέργειας του ηλεκτρομαγνητικού κελύφους του Κρόνου όταν διασπάστηκε.
Αυτή η διάσπαση των προστατευτικών κελυφών απελεθέρωσε τρομκτικές δυνάμεις  και το τεχνητό οικοσύστημα της Αιγηίδας , σημερινή Μεσόγειος θάλασσα, υπέστει σοβαρές διαταραχές. Καταβυθίστηκαν τεράστιες περιοχές , αρχικά βίαια και κατόπιν σταδιακά , συμβάν που ολοκληρώθηκε το 14.000 π.Χ για να δοκιμασθεί εκ νέου το 9.560 π.Χ. με την καταβύθιση της Ατλαντίδος ή κατακλυσμό του Δευκαλίωνα. ( Ο ΔΕΥΚΑΛΙΕΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΩΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟΤΕ ΔΙΑ-ΒΑΖΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 
ΔΕΥΚΑΛΙΕΩΝ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ= ΝΩΕΙΛΑΚΥΕΔ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ; ΝΩΕ. ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ).

Και πάλι σήμερα το πρωτόγονο HAARP της ΝΑΣΑ , δεν έχει καμμιά δυνατότητα να αναχαιτίσει τα σκάφη του ΔΙΟΣ , ο οποίος μπορεί να παραβιάζει κατά βούληση το HAARP χωρίς καμμιά απώλεια.
Αντί να ετοιμάζονται να αποκρούσουν τα Ανδρομέδια στρατεύματα , πιο φρόνημο θα ήταν αν υπήρχε μια συμφωνία .

Καλά να περνάτε !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

ΔΕΥΚΑΛΙΕΩΝ- ΑΝΑΠΟ
 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου