Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ !!!

Δείτε φίλοι μου τις καταπληκτικές φωτογραφίες που μου έστειλαν δύο φίλοι τους οποίους ευχαριστώ από καρδίας !!! Να γνωρίζουν ότι συμβάλουν στην ενημέρωση του κόσμου για όλα αυτά τα σκάφη που πετάν καθημερινά στους αιθέρες μας. Η πρώτη φώτο με την ΟΛΥΜΠΙΑ σφαίρα-σκάφος είναι τραβηγμένη στο Γαλάτσι την 6/2/2017 και ώρα 15:30 περίπου.  Όπως θα προσέξετε, υπάρχει αποστατικός αεροψεκασμός βαρέων μετάλλων στην περιοχή, και γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο βρίσκεται εκεί το σκάφος των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων ΔΙΟΣ !!! Καταστρέφει τις δηλητηριώδης ουσίες πριν προλλάβουν αυτές να πέσουν κάτω.
Η δεύτερη φώτο με τα σκάφη Νεφέλης τα οποία όπως βλέπετε είναι σε παράταξη, είναι τραβηγμένη στην Απολλωνεία Θεσσαλονίκης.
Πυκνώνουν διαρκώς αυτές οι θεάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, και αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης. Η 7η και 8η αποστολή του ΔΙΟΣ βρίσκεται πλέον εδώ και δεν χωρά καμμιά αμφιβολία γι' αυτό.

Σε αυτό το σημείο θα παραθέσω μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον Γεράσιμο Καλογεράκη- Αρισταία εκ-Λύρας, το οποίο αφορά το μέλλον όλου του Κόσμου και της Ελλάνιας μετά από την τεχνητή κρίση που μας έχουν επιβάλλει οι αποστάτες και τα τσιράκια τους, οι οποίοι εκτελούν πιστά και κατά γράμμα τις εντολές  τους, οι οποίες αποσκοπούν στην καταστροφή και στον απόλυτο έλεγχό μας.
Βιβλίο : Το Απόλυτο Μυστικό !!!
Συγγραφέας : Γεράσιμος Καλογεράκης !!!
Τίτλος Άρθρου : Ότι αφορά το μέλλον της Ελλάνιας και της ανθρωπότητας !!! 
Μήνυμα ΟΛΥΜΠΙΩΝ : [[ Οι Ελλάνιοι σήμερα αντιμετωπίζουν τις τελευταίες προσπάθειες της σκοτεινής δυνάμεως των αποστατών , για να προκαλέσουν όσο το δυνατό περισσότερο χάος. 
Γνωρίζουμε τα σχέδιά τους και θα προκαλέσουμε την αποκλιμάκωση της εντάσεως την κατάλληλη στιγμή.
Οι αποστάτες ασκούν τον έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, και αποκρύπτουν τη αλήθεια και τη δυσχερή θέση στην οποία ευρίσκονται. Έχουν επίγνωση του τελικού αποτελέσματος, ότι δεν υπάρχει δηλαδή καμία πιθανότητα να κερδίσουν μια αντιπαράθεση μαζί μας. 
Θέλουν όμως να δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και να ζητήσουν ως ανταλλάγματα μια ευνο'ική μεταχείρηση από εμάς. Να ζητήσουν την επιείκεια και τη συναίνεσή μας , ώστε να τους επιτρέψουμε να παραμείνουν στη Γαία χωρίς συνέπειες για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει ως τώρα. Δεν γίνονται όμως πιστευτοί  γιατί πάντα μεταχειρίζονται το ίδιο τέχνασμα και πάντα αθετούν τις υποσχέσεις τους.
Μπορεί σήμερα να δοκιμάζονται οι Ελλάνιοι, αλλά θα τους δοθεί η μεγάλη ευκαιρία να συμμετάσχουν στη ΔΙΑ-δικασία εντάξεως της Γαίας στην ουράνια κοινωνία σαν ισότιμο μέλος των άλλων αστρικών κοινωνιών.
Μέχρι τώρα οι προσπάθειές σας  παρεμποδίζονταν από τους αποστάτες και δεν σας άφηναν να προχωρήσετε. Εδώ κι έναν χρόνο έχουν κληθεί να μην παρεμβάλουν κανένα εμπόδιο στις προσπάθειές σας.
Η ανθρωπότητα αποτελείται από μια ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικούς πλανήτες διαφορετικών αστρικών συστημάτων , με πλήρη ανομοιογένεια κουλτούρας και ηθών.
Πολυπληθέστερη ομάδα είναι εκείνη που έχει έρθει στη Γαία από τους αστερισμούς της Λύρας, του Σειρίου, του Ωρίωνα και τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, για να βοηθήσουν στην επανένωση της Γαίας με την <<Γαλαξιακής Ομοσπονδία Φωτός>>  και σε αυτές τις ομάδες ανήκετε και εσείς.
Όταν αποκατστήσουμε επαφή μαζί σας , θα δοθεί προτεραιότητα στην ενημέρωσή σας , από την οποία θα πρέιπε να εξαλείψουμε όλα τα ψεύδη μια χρονικής περιόδου περίπου 11.000 ετών από την εποχή χειραγώγησης της Γαίας  από τους αποστάτες του Δράκοντα και του Όφεως.
Πρέιε να θεωρείτε την επικράτηση των δυνάμεων φωτός δεδομένη. Μετά την επικράτησή μας τα πάντα θα αλλάξουν , η απελπισία θα αντικατασταθεί από την ελπίδα, η δυστυχία από την χαρά και την ευτυχία , το δάκρυ από το γέλιο.
Το μέλλον έρχεται φωτεινό , και ένα μεγάλο κύμα Αναίσκοντος Πυρός του ΣΕΙΡΙΟΥ , θα σαρώσει όλη τη Γαία , θα εξαφανίσει τα μιάσματα και θα δημιουργηθεί αρμονία στη ζωή  των ανθρώπων που ήταν ριγμένη στην αταξία.
Ο ΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ , ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ. ΕΡΡΩΣΘΕ]].
Ημερομηνία λήψης μηνύματος : 8/6/2015 !!!

 
 Φωτογραφία του Leonidas Voulgaris.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου